!!

JOM DAFTAR

Kepada pelawat yang dihormati. Dimaklumkan bahawa Forum diskusi ini telah dibuka untuk pendaftaran.

Pelawat adalah disaran mendaftar bagi membolehkan pengaksesan forum sepenuhnya.  Untuk mendaftar sila klik "Register". setelah daftar tunggu approval admin. Semak dari masa ke masa inbox atau spam folder mailbox anda.

Pelawat hanya boleh melihat kategori dan tajuk topik sahaja.

JOM DAFTAR.

Oh ya...kalau nak 'donate' sila ke http://harmoni-my.org dan klik aje iklan dari nuffnang tu.....klik kat nuffnang bawah ni pun okay....Pak Ndak

CARI POSKOD



Author Topic: :: Pe r i s i kan ::  (Read 24856 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sepuluh

  • Leftenan Komander
  • *
  • Posts: 1310
  • Karma: +10/-8
  • Gender: Male
  • Last Login:September 27, 2017, 01:22:49 AM
  • Topic starter
  • "KERIS BERSARONG"

  • Activity
    0%
    • My Profile
:: Pe r i s i kan ::
« on: March 13, 2009, 05:42:55 AM »
:: Pe r i s i kan ::

(Sambey cekak pinggang, lubang hidung kembang kempeh)*
(Senyum maneeh... gitu...)**
(tatkala mata tajam
menikam kalbu...
eheh.... 
:biggrin5:)***

Tuan-tuan dan puan-puan,

Sila baca, faham dan hayati:

http://www.cgso.jpm.my/files/konv3.pdf

 :biggrin5:

Ladies and gentlemen,

This is a point to ponder upon:

http://www.cgso.jpm.my/files/konv1.pdf

 :biggrin5:



::



PS: *, ** dan *** ialah bahasa gelanggang Silat Pulut, eaa...  :biggrin5:

« Last Edit: March 13, 2009, 05:55:41 AM by sepuluh »
Mahadher Abdul Halim
My Profile My Facebook
:: SB

Offline sepuluh

  • Leftenan Komander
  • *
  • Posts: 1310
  • Karma: +10/-8
  • Gender: Male
  • Last Login:September 27, 2017, 01:22:49 AM
  • Topic starter
  • "KERIS BERSARONG"

  • Activity
    0%
    • My Profile
Re: :: Pe r i s i kan ::
« Reply #1 on: March 13, 2009, 06:11:46 AM »
 :biggrin5:

Nah... 'hadiah jamu mata' sebab dah baca dengan jujur kat atas tu:





 :biggrin5:

PS: Sumber-sumber rujukan bagi pos 1 dan 2 akan diletakkan kemudian atas sebab-sebab tertentu...  :biggrin5:
(sebona eh... den dah ngantuk bonar dah ni... eheh)
 :biggrin5:


Mahadher Abdul Halim
My Profile My Facebook
:: SB

Offline Pak Ndak

  • Whatever advice you give, be brief !
  • Skipper
  • Laksamana Pertama
  • *
  • Posts: 2694
  • Karma: +0/-0
  • Gender: Male
  • Last Login:November 21, 2016, 09:01:22 PM

  • Activity
    0%
    • LAMAN UTAMA FORUM HARMONI
Re: :: Pe r i s i kan ::
« Reply #2 on: March 13, 2009, 05:18:57 PM »
paskal berikan no tentera kamu...senang diri

saya 81.... BK PPP(PKL) Sepuluh    :biggrin5:
Hello people...Don't Talk The Talk, Without Walking The Walk, Otherwise You Are Just Throwing Gasoline On Fire.

Offline sepuluh

  • Leftenan Komander
  • *
  • Posts: 1310
  • Karma: +10/-8
  • Gender: Male
  • Last Login:September 27, 2017, 01:22:49 AM
  • Topic starter
  • "KERIS BERSARONG"

  • Activity
    0%
    • My Profile
Re: :: Pe r i s i kan ::
« Reply #3 on: March 14, 2009, 02:50:39 PM »
Beta... eh beta pulak, tesyaysul...

Patek,

7... V... .... ::... ::::... Sebelas, Tuanku!...

Merafak Sembah Salam Mengadap Ke Bawah Duli Tuanku!...

...

Menjunjung Kaseh, Tuanku!...

 :biggrin5:



PS: Silakan baca yang tersirat daripada yang tersurat, hak masing-masing.  :biggrin5:
PSS: Feel free to read between the lines, its yours truly.  :biggrin5:
PSSS: Lihat, baca, tengok dan fahamkan kembali tajuk rangkai ini. Kemudian, tindak dan maklum. :biggrin5:


« Last Edit: March 14, 2009, 04:22:53 PM by sepuluh »
Mahadher Abdul Halim
My Profile My Facebook
:: SB

Offline sepuluh

  • Leftenan Komander
  • *
  • Posts: 1310
  • Karma: +10/-8
  • Gender: Male
  • Last Login:September 27, 2017, 01:22:49 AM
  • Topic starter
  • "KERIS BERSARONG"

  • Activity
    0%
    • My Profile
Re: :: Pe r i s i kan ::
« Reply #4 on: March 17, 2009, 11:10:40 PM »
Hubungan rakyat Malaysia-Indonesia perlu dipertingkat: PM

JAKARTA: Datuk Seri Abdullah Ahmad Badawi berkata walaupun Malaysia dan Indonesia kini boleh berbangga dengan pelbagai pencapaian kerjasama yang berada di tahap selesa, tetapi perlu sentiasa diingat bahawa ketahanan pertalian tetap bergantung kepada peningkatan dan pemantapan kerjasama yang berterusan.

Perdana Menteri berkata, ini bukan sahaja di peringkat kerajaan dengan kerajaan tetapi interaksi di peringkat rakyat jelata mestilah digalakkan.

"Perlu ada penambahan program untuk kebaikan golongan sasar ini terutama kaum belia yang akan mewarisi kepemimpinan di masa depan," katanya selepas mengadakan konsultasi tahunan yang keenam dengan Presiden Indonesia, Susilo Bambang Yudhoyono.

Konsultasi tahunan itu yang berlangsung di Istana Presiden adalah perbincangan empat mata antara kedua-dua pemimpin itu sebelum diikuti dengan mesyuarat delegasi kedua-dua negara.

Mesyuarat itu turut disertai Menteri Luar, Datuk Seri Rais Yatim, Menteri Penerangan, Datuk Ahmad Shabery Cheek, Ketua Menteri Sarawak, Tan Sri Abdul TaibMahmud, Ketua Menteri Sabah, Datuk Seri Musa Aman, Menteri Perusahaan Perladangan dan Komiditi, Datuk Peter Chin Fah Kui, Menteri Sumber Manusia Datuk Dr S Subramaniam, Panglima Angkatan Tentera Malaysia, Jeneral Tan Sri Abdul Aziz Zainal dan Ketua Polis Negara, Tan Sri Musa Hassan.

Di awal mesyuarat itu, Presiden Susilo, sambil mengucapkan syukur berkata hubungan dua hala Indonesia dan Malaysia pada masa ini berada di tahap terbaik tanpa sebarang masalah. - Bernama

Sumber:
http://www.bharian.com.my/Current_News/BH/Tuesday/Mutakhir/20090317130949/Article/index_html

::

 :biggrin5:

::

(... tgh layan lagu Ikatan Janji dr felem A-Go-Go 67 dendangan M. Fadzil, Orked Abdullah & Les Coasters.  :biggrin5: )

 :biggrin5:

« Last Edit: March 17, 2009, 11:24:20 PM by sepuluh »
Mahadher Abdul Halim
My Profile My Facebook
:: SB

Offline sepuluh

  • Leftenan Komander
  • *
  • Posts: 1310
  • Karma: +10/-8
  • Gender: Male
  • Last Login:September 27, 2017, 01:22:49 AM
  • Topic starter
  • "KERIS BERSARONG"

  • Activity
    0%
    • My Profile
Re: :: Pe r i s i kan ::
« Reply #5 on: March 30, 2009, 08:01:40 PM »
Ulang KAJI:

Physical Security Issues

Sila lapor diri di rangkai ini setelah membuat ULANGKAJI dengan 'posting' anda yang tersendiri.

Lagi ramai lagi meriah beb!...  :biggrin5:

Contoh lapor diri:

-----------

Pak pong pak mustafee... (sambey nyanyi dalam hati)

 :biggrin5:

-----------

Maklum dan Tindak.  :biggrin5:

Sumber:
http://www.cgso.jpm.my/?laman=artikel&id=13

::

Mahadher Abdul Halim
My Profile My Facebook
:: SB

Offline sepuluh

  • Leftenan Komander
  • *
  • Posts: 1310
  • Karma: +10/-8
  • Gender: Male
  • Last Login:September 27, 2017, 01:22:49 AM
  • Topic starter
  • "KERIS BERSARONG"

  • Activity
    0%
    • My Profile
Re: :: Pe r i s i kan ::
« Reply #6 on: March 30, 2009, 08:10:20 PM »
Petikan dari Yahoo IM dherguy:

Keris keluar sendiri. Dedah yang tersirat. Gelanggang Tradisi, ms 56, SB, Mac '09.
LANGKAH KITA.
ALAM 1. Toleh kiri, No 5.
ALAM 2. Toleh belakang, C.
ALAM 3. Senyum dan Syukur...  :biggrin5:
:: Seni Beladiri :: OPS KIJANG :: Panji 10 ::

 :biggrin5:

Mahadher Abdul Halim
My Profile My Facebook
:: SB

Offline sepuluh

  • Leftenan Komander
  • *
  • Posts: 1310
  • Karma: +10/-8
  • Gender: Male
  • Last Login:September 27, 2017, 01:22:49 AM
  • Topic starter
  • "KERIS BERSARONG"

  • Activity
    0%
    • My Profile
Re: :: Pe r i s i kan ::
« Reply #7 on: March 31, 2009, 06:20:10 PM »


:: The C   I    A Recruits Spies on the Radio ::



Yang telah berlaku dengan orang mim:
1. Secara langsung jadi ejen C   I    A *.
2. Secara tidak langsung jadi ejen C   I    A *.
3. 'Tarik' maklumat daripada ejen C   I    A .
4. Rekrut ejen C   I    A  untuk beri maklumat.
5. Rekrut 'orang kita' dan 'orang sana' untuk beri maklumat.
... dan seterusnya.

Tepuk dada tanya selera.
Mahu selera syurga atau selera neraka.
Pilihan pada diri sendiri.
Justeru, dalam langkah diri, langkah silat, langkah berkat. 

:biggrin5:

Risikan oleh:
Whizsolutions - Top Antivirus and Security Products Partner

::

Sumber:
YAHOO!NEWS

-------------------
* Pilihan diri pada hari ini 2 JULAI 2009/10 REJAB 1430.
Hari Ini Dalam SEJARAH.



::

« Last Edit: November 11, 2009, 04:28:45 PM by sepuluh »
Mahadher Abdul Halim
My Profile My Facebook
:: SB

Offline sepuluh

  • Leftenan Komander
  • *
  • Posts: 1310
  • Karma: +10/-8
  • Gender: Male
  • Last Login:September 27, 2017, 01:22:49 AM
  • Topic starter
  • "KERIS BERSARONG"

  • Activity
    0%
    • My Profile
Re: :: Pe r i s i kan ::
« Reply #8 on: March 31, 2009, 06:35:30 PM »

Disebabkan ada yang bertanya melalui PM, maka:

Cara-cara menjadi S p y Leman @Jebon

 :biggrin5:

Kene rajin Iqra' beb...  :biggrin5:

::

Mahadher Abdul Halim
My Profile My Facebook
:: SB

Offline sepuluh

  • Leftenan Komander
  • *
  • Posts: 1310
  • Karma: +10/-8
  • Gender: Male
  • Last Login:September 27, 2017, 01:22:49 AM
  • Topic starter
  • "KERIS BERSARONG"

  • Activity
    0%
    • My Profile
Re: :: Pe r i s i kan ::
« Reply #9 on: April 10, 2009, 12:55:46 PM »
'Selidik tahap kebenaran maklumat elak berlaku fitnah'
Oleh Mohd Shukri Hanapi



ASPEK komunikasi dan penyebaran maklumat bukan saja dilihat berlaku secara lisan, malah boleh disebarkan dengan cepat dan pantas secara maya (virtual) melalui internet atau khidmat pesanan ringkas (SMS).

Penciptaan alat komunikasi secara maya ini mempunyai banyak faedah jika digunakan dengan betul dan baik. Namun, ia menuntut suatu disiplin, tatacara dan tanggungjawab pengguna supaya kemajuan tidak disalahgunakan untuk menyebar perkara tidak benar atau palsu.

Tidak dinafikan peralatan canggih itu hari ini turut disalah guna bagi menyebar pelbagai maklumat palsu, sesat dan fitnah secara bebas tanpa ada rasa tanggungjawab. Tambahan pula, sukar sekali untuk mengesan pihak melakukannya.

Dilihat kesannya terhadap masyarakat, sama ada melalui perhubungan secara lisan atau saluran teknologi maklumat (IT), kedua-duanya sama tahapnya. Jika secara lisan maklumat boleh dimanipulasi dan dikelirukan, begitulah juga melalui IT.

Untuk menilai kesahihan berita yang disebarkan, al-Quran sudah meletakkan garis panduan. Antaranya firman Allah SWT yang bermaksud: "Wahai orang beriman! Jika datang kepada kamu seorang fasik membawa sesuatu berita, maka selidiklah (untuk menentukan) kebenarannya, supaya kamu tidak menampakkan sesuatu kaum dengan perkara yang tidak diingini dengan sebab kejahilan kamu (mengenainya) sehingga menyebabkan kamu menyesali perkara yang kamu lakukan." (Surah al-Hujurat, ayat 6)

Allah SWT sudah memberi peringatan dan mengajar semua umat Islam supaya meneliti dan menyelidik terlebih dulu berita yang disampaikan oleh orang fasik kepada mereka. Tidak kira sama ada berita itu disampaikan secara lisan atau melalui internet.

Seseorang mukmin dilarang tergesa-gesa mempercayai sesuatu berita disebarkan atau jangan terlalu cepat pula menafikannya sebelum membuat penelitian serta penyelidikan terhadap kebenaran berita itu. Ini semata-mata untuk mengelak daripada melakukan kesalahan di atas kesamaran.

Sebab penurunan ayat itu ada hubung kait dengan berita dibawa oleh al-Walid bin 'Uqbah bin Abu Mu'it. Ahmad bin Hanbal, meriwayatkan bersumberkan daripada al-Harith bin Dirar al-Khuza'iy, yang berkata, "Aku bertemu Rasulullah SAW, Baginda mengajakku supaya memeluk agama Islam. Aku menerima ajakan (dakwah) Rasulullah SAW itu dengan memeluk agama Islam. Kemudian Rasulullah SAW mengajakku supaya mengeluarkan zakat, dan aku menerima ajakan itu. Aku berkata lagi: Aku perlu pulang kepada kaumku terlebih dulu, untuk mengajak mereka supaya sama-sama memeluk Islam dan mengeluarkan zakat. Sesiapa yang menerima ajakanku itu, aku akan memungut zakat daripadanya. Wahai Rasulullah SAW apabila sudah cukup tempoh, maka hantarlah utusan untuk mengambil zakat yang telah dipungut itu."

Apabila al-Harith selesai memungut zakat dan tempoh ditetapkan sudah tiba, maka Rasulullah SAW mengutuskan al-Walid bin 'Uqbah bin Abu Mu'it kepada kaum Bani Mustaliq untuk memungut zakat daripada mereka.

Dalam perjalanan menuju perkampungan Bani Mustaliq itu, al-Walid merasa takut dan gentar. Lalu al-Walid bergegas pulang sebelum sempat sampai ke perkampungan Bani Mustaliq dan membawa berita palsu kepada Rasulullah SAW bahawa al-Harith enggan menyerahkan hasil kutipan zakat itu, malah mengambil tindakan untuk membunuhnya.

Kemudian Rasulullah SAW mengutuskan utusannya kepada al-Harith untuk memastikan kebenaran berita yang disampaikan oleh al-Walid. Dalam perjalanan, utusan Rasulullah SAW itu bertemu dengan al-Harith dan rombongannya yang sedang menuju kepada Rasulullah SAW Dalam pertemuan itu, al-Harith bertanya kepada utusan itu, "Kepada siapakah kamu semua diutuskan. Mereka menjawab: Kepadamu. Al-Harith bertanya lagi: Mengapa kamu diutuskan ke-padaku? Mereka menjawab: Sesungguhnya Rasulullah SAW telah mengutuskan al-Walid bin 'Uqbah kepadamu untuk mengambil hasil kutipan zakat. Dia berkata bahawa kamu enggan menyerahkan zakat, bahkan bertindak akan membunuhnya. Lantas al-Harith berkata: Tidak! demi Allah yang mengutus Muhammad dengan kebenaran, aku tidak melihat al-Walid pun dan dia tidak datang kepadaku."

Apabila al-Harith dan rombongannya tiba di hadapan Rasulullah SAW, Baginda SAW bersabda yang bermaksud: "Kamu enggan menyerahkan hasil kutipan zakat dan cuba membunuh utusanku. Maka al-Harith berkata: Tidak! Demi Allah yang mengutus engkau dengan kebenaran, aku tidak berbuat demikian. Maka turunlah ayat 6, surah al-Hujurat)." (Ibn Kathir)

Baginda SAW bersabda yang bermaksud: "Menyelidiki dengan tenang adalah daripada Allah dan tergopoh-gapah (itu) adalah daripada syaitan." (Al-Tabariy).

----------------------------------------------------------

PS: Kata Guru-guru Tua, "Berhati-hatilah memilih beras di dalam antah".

::

Sumber:
Berita Harian Online.
Pertubuhan Silat Seni Gayong Malaysia
Mahadher Abdul Halim
My Profile My Facebook
:: SB

Offline sepuluh

  • Leftenan Komander
  • *
  • Posts: 1310
  • Karma: +10/-8
  • Gender: Male
  • Last Login:September 27, 2017, 01:22:49 AM
  • Topic starter
  • "KERIS BERSARONG"

  • Activity
    0%
    • My Profile
Re: :: Pe r i s i kan ::
« Reply #10 on: April 16, 2009, 11:45:35 AM »
--------- MESEJ ---------

 LOK 7. GERAKAN PANJI 11
DAN KETUMBUKAN PANJI.
SENYUM DAN SYUKUR...   :biggrin5:
SENI BELADIRI :: PANJI 11 ::

------- AKHIR MESEJ -------
« Last Edit: April 20, 2009, 03:26:12 PM by sepuluh »
Mahadher Abdul Halim
My Profile My Facebook
:: SB

Offline sepuluh

  • Leftenan Komander
  • *
  • Posts: 1310
  • Karma: +10/-8
  • Gender: Male
  • Last Login:September 27, 2017, 01:22:49 AM
  • Topic starter
  • "KERIS BERSARONG"

  • Activity
    0%
    • My Profile
Re: :: Pe r i s i kan ::
« Reply #11 on: July 02, 2009, 04:56:31 PM »
Baru balik dari Klinik GIGI, CHENG, MELAKA.

Tampal gigi daaa...
Besor gak lubang dia.
Staffx kat situ bestx...

Harapxnya depa dapatler anugerah CEMERLANG ini tahun.
Gerakan GAJI melintang ehhh... melintang la plekkk...
ANJAKAN GAJI kerrr... aper yang patut.
keta ker sorang sebijik heheheh.....
(kwang... kwang... kwanggg... ikut sedap mulotttt jer heheh...)




 :biggrin5:



Mahadher Abdul Halim
My Profile My Facebook
:: SB

Offline sepuluh

  • Leftenan Komander
  • *
  • Posts: 1310
  • Karma: +10/-8
  • Gender: Male
  • Last Login:September 27, 2017, 01:22:49 AM
  • Topic starter
  • "KERIS BERSARONG"

  • Activity
    0%
    • My Profile
Re: :: Pe r i s i kan ::
« Reply #12 on: July 02, 2009, 05:09:57 PM »
Den bawa SB JULAI 2009 hari ini...

 :biggrin5: :worshippy: :biggrin5:



Mahadher Abdul Halim
My Profile My Facebook
:: SB

Offline sepuluh

  • Leftenan Komander
  • *
  • Posts: 1310
  • Karma: +10/-8
  • Gender: Male
  • Last Login:September 27, 2017, 01:22:49 AM
  • Topic starter
  • "KERIS BERSARONG"

  • Activity
    0%
    • My Profile
Re: :: Pe r i s i kan ::
« Reply #13 on: July 05, 2009, 04:05:05 PM »
Mesej den pado Pak Ndak tadi heheh...

:: RAHSIA ::
:: SENI BELADIRI ::
:: OPS KERIS ::

Quote.

Panglima Bunian makan percuma.

Urusetia Penganjur:
Hotline 013 22 33 6 88

p/s: tidak ada yuran makanan..tapi sumbangan RM 3.25 di alu alukan.


Section 7, Bandar Baru Bangi

unquote.

- Pak Ndak


:: SENI BELADIRI ::
:: RAHSIA ::

 :worshippy:

Makacehhh... heheh...

 :biggrin5:

PS: Sejadah Bunian ado dengan den heheh...  :biggrin5:



::



"Kita pakai badik, senjata adik-beradik..."
Dialog den dengan Nenda Jawa hari jumaat petang kelmarin.
heheheh...  :biggrin5:


10: Petua OPS KERIS telah diberikan sebelum ini iaitu:
1. Sebilah Keris di RUMAH.
2. Sepersalinan Baju Melayu Hitam, Butang Lima, Songket dan samping Bunga Penuh Tanah Hitam atau Bunga dan Tanah ikut citarasa sendiri.
3. Hari Raya KITA pakai BAJU MELAYU HITAM sepersalinan TANPA KERIS gi solat RAYA. Bawak PEN dah lerrr... heheh...



::
Mahadher Abdul Halim
My Profile My Facebook
:: SB

Offline sepuluh

  • Leftenan Komander
  • *
  • Posts: 1310
  • Karma: +10/-8
  • Gender: Male
  • Last Login:September 27, 2017, 01:22:49 AM
  • Topic starter
  • "KERIS BERSARONG"

  • Activity
    0%
    • My Profile
Re: :: Pe r i s i kan ::
« Reply #14 on: July 05, 2009, 04:16:02 PM »
Untuk Diri Melayu dalam KEMBANG MALAM:

[July 05, 2009, 04:11:35 PM]
[Disable refresh]
[Sun 16:11] <sepuluh> 
[Sun 16:11] <sepuluh> KERAMBIT ialah Senjata RAHSIA MELAYU, over.

--------------------------------------------------------------------------------

[Sun 16:10] <sepuluh> 
[Sun 16:10] <sepuluh> BADIK ialah Senjata Adik-beradik, OVER.
[Sun 16:10] <sepuluh> 2. Peperangan Gerila(PG) dan/atau Counter Insurgensi Warfare (CIW).
[Sun 16:09] <sepuluh> 1. Peperangan Konvensional(PK) dan/atau Conventional Warfare (CW).
[Sun 16:07] <sepuluh> 2 pendekatan:
[Sun 16:07] <sepuluh> PERINTAH GERAKAN.
[Sun 16:06] <sepuluh> Salam OPS KERIS.
[Sun 16:06] <sepuluh> T76: tq. 
[Sun 15:59] <tarabas76> cau cin cau bandung
[Sun 15:59] <tarabas76> skang den nak balik
[Sun 15:59] <tarabas76> okeh, den dapat ikan dah.
[Sun 15:53] <sepuluh> eleh... selok suko demo heheh...
[Sun 15:53] <sepuluh> KOD 2: NUSANTARA, 12, MERAH CILI PADI.
[Sun 15:52] <sepuluh> heheh... 
[Sun 15:52] <sepuluh> Batalkan: SAMPOERNA, 14, HIJAU.
[Sun 15:51] <sepuluh> NUSANTARA, 12, MERAH HATI.
[Sun 15:51] <sepuluh> ruku' dah tiba, over.
[Sun 15:49] <sepuluh> (T76:jap lerrr... nanti den bagi baekkk punyo heheh... pancing, umpan n ikanx skali... muahahahah!!!...)
[Sun 15:47] <tarabas76> lopah dapat ikan terakhir nier den nak balik umah
[Sun 15:47] <sepuluh> 
[Sun 15:47] <sepuluh> Den nak gi BELI SEMPOERNA, 14 jap. Tunggu, habis.
[Sun 15:47] <tarabas76> den ngah nunggu ikan...den nunggu pancin....ikan tak mo makan
[Sun 15:46] <sepuluh> Tak pasalx den kono gak HAL MANIK URAI.
[Sun 15:46] <sepuluh> nanti den postkan dlm :: PE R I S I KAN ::
[Sun 15:45] <sepuluh> baru siap PERINTAH GERAKAN daa...
[Sun 15:45] <sepuluh> 2. OPS KERIS.
[Sun 15:45] <tarabas76> 
[Sun 15:45] <sepuluh> 1. OPS RUMAH 46.
[Sun 15:44] <tarabas76> berak?
[Sun 15:44] <sepuluh> den TGH:
[Sun 15:44] <sepuluh> sekali kredit BURUNG TM 0.00 daa... heheh...
[Sun 15:43] <sepuluh> SMS hang tadi...
[Sun 15:43] <tarabas76> yu ar welkam
[Sun 15:43] <sepuluh> den dapek
[Sun 15:43] <sepuluh> T76: tq 4 yesterday, bro...   
[Sun 15:42] <sepuluh> salam. 
[Sun 15:39] <tarabas76> last question for 2day he he he he
[Sun 15:36] <armia> hapa...
[Sun 15:35] <tarabas76> bro armia pst pst pst pst
[Sun 15:24] <tarabas76> mmmmmmmuah
[Sun 15:10] <armia> k
[Sun 15:09] <NORA> ok balik dulu...esok jumpa lagi....muah...
[Sun 15:09] <NORA> ok kekawan..nora nak balik dah..hr ni kerja overtime....tension...
[Sun 15:08] <NORA> ABAG TARABAS.....teringat kisah tarabas........
[Sun 15:08] <tarabas76> nora tak tanya pasal abang pun
[Sun 15:07] <armia> mana ada laa...
[Sun 15:06] <NORA> ADER......LE....
[Sun 15:05] <armia> takde pun nora kat sana

::

Mahadher Abdul Halim
My Profile My Facebook
:: SB