!!

JOM DAFTAR

Kepada pelawat yang dihormati. Dimaklumkan bahawa Forum diskusi ini telah dibuka untuk pendaftaran.

Pelawat adalah disaran mendaftar bagi membolehkan pengaksesan forum sepenuhnya.  Untuk mendaftar sila klik "Register". setelah daftar tunggu approval admin. Semak dari masa ke masa inbox atau spam folder mailbox anda.

Pelawat hanya boleh melihat kategori dan tajuk topik sahaja.

JOM DAFTAR.

Oh ya...kalau nak 'donate' sila ke http://harmoni-my.org dan klik aje iklan dari nuffnang tu.....klik kat nuffnang bawah ni pun okay....Pak Ndak

CARI POSKOD



Author Topic: ciri-ciri bintang pisces  (Read 3569 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Pang5

  • Guest
Re: ciri-ciri bintang pisces
« Reply #15 on: July 10, 2007, 02:54:16 PM »
Tadi kata mengarut... :worshippy:

Offline Puan Seri Serodja

  • Laksamana Muda
  • *
  • Posts: 3991
  • Karma: +0/-1
  • Gender: Female
  • Last Login:August 28, 2014, 01:13:15 PM

  • Activity
    0%
Re: ciri-ciri bintang pisces
« Reply #16 on: July 24, 2007, 09:42:18 AM »
Yang aku tau pasal aku sekarang...baran..kuatnya...
lagi degil..degilnya aku pun letih ikut kan degil aku..

Yang lain lain..best.. :prrr:

Offline Puan Seri Serodja

  • Laksamana Muda
  • *
  • Posts: 3991
  • Karma: +0/-1
  • Gender: Female
  • Last Login:August 28, 2014, 01:13:15 PM

  • Activity
    0%
Re: ciri-ciri bintang pisces
« Reply #17 on: October 24, 2007, 05:22:33 PM »
pieces ...memang sensitif...


Offline farel

  • Leftenan Muda
  • *
  • Posts: 125
  • Karma: +2/-3
  • Gender: Male
  • Last Login:March 26, 2013, 02:01:53 AM

  • Activity
    0%
Re: ciri-ciri bintang pisces
« Reply #18 on: November 11, 2007, 11:39:05 PM »
ye ye betul.. melalui pemerhatian aku.. org pisces biasanya amat emotional.

Offline Puan Seri Serodja

  • Laksamana Muda
  • *
  • Posts: 3991
  • Karma: +0/-1
  • Gender: Female
  • Last Login:August 28, 2014, 01:13:15 PM

  • Activity
    0%
Re: ciri-ciri bintang pisces
« Reply #19 on: November 12, 2007, 08:33:13 AM »
orang pieces..selalu nya setia pada sahabat....

KurmaJalis

  • Guest
Re: ciri-ciri bintang pisces
« Reply #20 on: November 12, 2007, 08:38:11 AM »
ye ye betul.. melalui pemerhatian aku.. org pisces biasanya amat emotional.

 :incazzato:

Offline Puan Seri Serodja

  • Laksamana Muda
  • *
  • Posts: 3991
  • Karma: +0/-1
  • Gender: Female
  • Last Login:August 28, 2014, 01:13:15 PM

  • Activity
    0%
Re: ciri-ciri bintang pisces
« Reply #21 on: November 12, 2007, 08:39:49 AM »
emosi nampak..

Offline tabularasa

  • Laksamana Muda
  • *
  • Posts: 4376
  • Karma: +71/-83
  • Last Login:November 19, 2013, 08:00:17 AM

  • Activity
    0%
Re: ciri-ciri bintang pisces
« Reply #22 on: November 12, 2007, 09:38:17 AM »
assalamualaikum.... ni bulan sableh le... ni bulan oghang2 scorpio le... apo cito pisces pulak  :mad2: :mad2: :mad2: mano aci topic ni pulak yang aktif...

Offline farel

  • Leftenan Muda
  • *
  • Posts: 125
  • Karma: +2/-3
  • Gender: Male
  • Last Login:March 26, 2013, 02:01:53 AM

  • Activity
    0%
Re: ciri-ciri bintang pisces
« Reply #23 on: November 12, 2007, 11:49:29 AM »
kan aku dah kata org pisces ni emotional.. jadi dia la lebey lebey...

ok.. org scorpio plak melalui pembacaan dan pemerhatian aku.. org yg sensitif... mudah marah. dia jiwa jiwang tapi senang nak marah, susah mengawal kemarahannya.  :idea:

Offline Puan Seri Serodja

  • Laksamana Muda
  • *
  • Posts: 3991
  • Karma: +0/-1
  • Gender: Female
  • Last Login:August 28, 2014, 01:13:15 PM

  • Activity
    0%
Re: ciri-ciri bintang pisces
« Reply #24 on: November 12, 2007, 11:54:43 AM »
assalamualaikum.... ni bulan sableh le... ni bulan oghang2 scorpio le... apo cito pisces pulak  :mad2: :mad2: :mad2: mano aci topic ni pulak yang aktif...

pi tapek kat department scorpio..jangan nak dengki ngan orang pisces yang sentiasa merayakan hari hari mereka...kan kan kan..kj kan kan  farel...

KurmaJalis

  • Guest
Re: ciri-ciri bintang pisces
« Reply #25 on: November 12, 2007, 12:03:32 PM »
kan aku dah kata org pisces ni emotional.. jadi dia la lebey lebey...

ok.. org scorpio plak melalui pembacaan dan pemerhatian aku.. org yg sensitif... mudah marah. dia jiwa jiwang tapi senang nak marah, susah mengawal kemarahannya.  :idea:

 :incazzato: :mad5: :mad2:

he he he.. dah ko ckp emotional lebey, aku pun letak icon tu....  :scool:

x der maksud pun... ko nyer bintang, mesti org yg suka berburuk sangka kan...  :scool:

Offline farel

  • Leftenan Muda
  • *
  • Posts: 125
  • Karma: +2/-3
  • Gender: Male
  • Last Login:March 26, 2013, 02:01:53 AM

  • Activity
    0%
Re: ciri-ciri bintang pisces
« Reply #26 on: November 14, 2007, 02:16:09 AM »
ehhh.. aku punya bintang jenis yg kalau dia nak ckp dia ckp je tanpe kisahkan perasaan org lain.. kalau dia tau apa yg dia ckp tu betul dia straight forward aje...  :scool:

maleh la nak tepek kat tmpt lain kak tora.. dah kat sini je yg meriah.. leceh plak nanti nak berdiskusi pasal sesuatu bintang kena plak masuk topik lain  :eek6:

Offline Puan Seri Serodja

  • Laksamana Muda
  • *
  • Posts: 3991
  • Karma: +0/-1
  • Gender: Female
  • Last Login:August 28, 2014, 01:13:15 PM

  • Activity
    0%
Re: ciri-ciri bintang pisces
« Reply #27 on: November 14, 2007, 08:07:45 AM »
ehhh.. aku punya bintang jenis yg kalau dia nak ckp dia ckp je tanpe kisahkan perasaan org lain.. kalau dia tau apa yg dia ckp tu betul dia straight forward aje...  :scool:


tu betul tu farel...tengok lah akak punya posting...ikut kepala je semua..

alahai....jangan lupa jumpa di sana nanti yek...


KurmaJalis

  • Guest
Re: ciri-ciri bintang pisces
« Reply #28 on: November 14, 2007, 01:17:34 PM »
ehhh.. aku punya bintang jenis yg kalau dia nak ckp dia ckp je tanpe kisahkan perasaan org lain.. kalau dia tau apa yg dia ckp tu betul dia straight forward aje...  :scool:

maleh la nak tepek kat tmpt lain kak tora.. dah kat sini je yg meriah.. leceh plak nanti nak berdiskusi pasal sesuatu bintang kena plak masuk topik lain  :eek6:

totally :hypocrite:

Offline kikikoko

  • Leftenan Madya
  • *
  • Posts: 582
  • Karma: +14/-10
  • Last Login:January 10, 2008, 09:05:06 PM
  • Chaiyok!

  • Activity
    0%
Re: ciri-ciri bintang pisces
« Reply #29 on: November 14, 2007, 03:43:18 PM »
Quote from: +km jl$+ [gameover
  tapi btul lah.. sya mmg sensitif...   :o

Err baru terbaca...
Patutlah KJ...kita sama-sama hati keju :biggrin5:
Apa diharap kata pujian kalau di sebaliknya penuh cerca nista.