!!

JOM DAFTAR

Kepada pelawat yang dihormati. Dimaklumkan bahawa Forum diskusi ini telah dibuka untuk pendaftaran.

Pelawat adalah disaran mendaftar bagi membolehkan pengaksesan forum sepenuhnya.  Untuk mendaftar sila klik "Register". setelah daftar tunggu approval admin. Semak dari masa ke masa inbox atau spam folder mailbox anda.

Pelawat hanya boleh melihat kategori dan tajuk topik sahaja.

JOM DAFTAR.

Oh ya...kalau nak 'donate' sila ke http://harmoni-my.org dan klik aje iklan dari nuffnang tu.....klik kat nuffnang bawah ni pun okay....Pak Ndak

CARI POSKOD



Author Topic: KOTA GELANGGI - HISTORY, MYTOS OR.....FANTASY?  (Read 55457 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline alibaba

  • Moderator
  • Laksamana Pertama
  • *
  • Posts: 2657
  • Karma: +22/-16
  • Gender: Male
  • Last Login:November 03, 2017, 10:19:56 PM
  • Topic starter
  • Assalam mua'laikum...ya habibi ya maulana

  • Activity
    0%
Re: KOTA GELANGGI - HISTORY, MYTOS OR.....FANTASY?
« Reply #675 on: July 07, 2017, 09:40:20 PM »
Assalam semua... ada lg ke member2 lama disini
errr...ummm...eheh....taktau apa nak display kat sini. hehe...

Offline abdullah azzam

  • Leftenan Madya
  • *
  • Posts: 296
  • Karma: +4/-2
  • Gender: Male
  • Last Login:July 08, 2017, 06:52:25 AM
  • Dakwah,Hijrah,I'dat & Jihad ..

  • Activity
    0%
Re: KOTA GELANGGI - HISTORY, MYTOS OR.....FANTASY?
« Reply #676 on: July 08, 2017, 06:46:30 AM »
dah sunyi sepi ..
"Boleh jadi kamu membenci sesuatu, padahal ia amat baik bagimu, dan boleh jadi (pula) kamu menyukai sesuatu, padahal ia amat buruk bagimu; Allah mengetahui, sedang kamu tidak mengetahui." (QS 2:216)

Offline alibaba

  • Moderator
  • Laksamana Pertama
  • *
  • Posts: 2657
  • Karma: +22/-16
  • Gender: Male
  • Last Login:November 03, 2017, 10:19:56 PM
  • Topic starter
  • Assalam mua'laikum...ya habibi ya maulana

  • Activity
    0%
Re: KOTA GELANGGI - HISTORY, MYTOS OR.....FANTASY?
« Reply #677 on: July 08, 2017, 06:10:13 PM »
Mcm mana nk kasi bikin meriah lg ya
errr...ummm...eheh....taktau apa nak display kat sini. hehe...

Offline sepuluh

  • Leftenan Komander
  • *
  • Posts: 1310
  • Karma: +10/-8
  • Gender: Male
  • Last Login:September 27, 2017, 01:22:49 AM
  • "KERIS BERSARONG"

  • Activity
    0%
    • My Profile
Re: KOTA GELANGGI - HISTORY, MYTOS OR.....FANTASY?
« Reply #678 on: July 21, 2017, 03:21:35 AM »
Wslm Wbt TuanX sekalian...

Ada MAKLUMAT terkini ka...?



SEMENTARA tu... Patik LAYAN lagu ni la dulu no... hehehe

https://www.youtube.com/watch?v=x7bIbVlIqEc

/// ... LALU MENGHiRUP 100 plus ...

hmmm

 :08: :coffee2: :toothy2:
Mahadher Abdul Halim
My Profile My Facebook
:: SB