!!

JOM DAFTAR

Kepada pelawat yang dihormati. Dimaklumkan bahawa Forum diskusi ini telah dibuka untuk pendaftaran.

Pelawat adalah disaran mendaftar bagi membolehkan pengaksesan forum sepenuhnya.  Untuk mendaftar sila klik "Register". setelah daftar tunggu approval admin. Semak dari masa ke masa inbox atau spam folder mailbox anda.

Pelawat hanya boleh melihat kategori dan tajuk topik sahaja.

JOM DAFTAR.

Oh ya...kalau nak 'donate' sila ke http://harmoni-my.org dan klik aje iklan dari nuffnang tu.....klik kat nuffnang bawah ni pun okay....Pak Ndak

CARI POSKOD



Author Topic: amalan ilmu perang  (Read 4728 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline budakbiru

  • Leftenan Muda
  • *
  • Posts: 249
  • Karma: +4/-0
  • Last Login:February 25, 2008, 08:20:49 PM

  • Activity
    0%
Re: amalan ilmu perang
« Reply #45 on: December 25, 2007, 02:12:49 AM »
Antara Ilmu Perang yg Kian pupus :

Ragum Besi
Ruang Air
Pancung Maya
Kipas Nandong
Ilmu Lentik
DLL.....

elok gak disenaraikan....ilmu2 ni pula berbeza mengikut Guru dan tempat.... :biggrin5:

Kalau pupus dizaman kita alangkah malangnya berlaku tragedi..... :prrr:

ni ada guno "assistant" ko tak ?
"...halo...sembang tinggi tinggi nie tak takut jatuh ke..."
"...Sampah sarap Alam Flora yang kutip pakai lori..Tapi posting sampah sapa yang nak kutip..."

Offline ibnu_adam

  • Leftenan Komander
  • *
  • Posts: 1156
  • Karma: +12/-25
  • Last Login:August 08, 2011, 07:43:44 AM

  • Activity
    0%
Re: amalan ilmu perang
« Reply #46 on: December 25, 2007, 07:56:52 AM »
tambah lagi ilmu ilmu nih biar kasi konfius

pelimun
mandi minyak
panah makrifat
tangan besi
Seminar Prestasi Seks Suami Cemerlang dan Ceramah Istimewa Tok Belagak pada 14 Nov 2009 di Bdr Baru Bangi
Sila lawat http://seminarperawatcemerlang.blogspot.com/
ibnuadam27@gmail.com

Offline sunan pencinta

  • Leftenan Komander
  • *
  • Posts: 1602
  • Karma: +73/-115
  • Gender: Male
  • Last Login:March 01, 2008, 09:24:13 PM
  • Lets Roll Babeh...!!!

  • Activity
    0%
Re: amalan ilmu perang
« Reply #47 on: December 25, 2007, 12:55:17 PM »
Ilmu Jalan dalam Air...udara dalam sejengkal dari pengamal.... :incazzato:

bapaak boleh tahan giloos, tok.....  :yikes:

sama ilmu Sejengkal pun lebih kurang ya cuma fungsi lain...  :biggrin5:
Daku ibarat debu ditepian jalan... tak ada erti kepada orang ramai... apalagi bila angin bertiup... tak pernah ada kekuatan untuk menahan... apalagi dilempar kesana sini... tanpa suara untuk merintih... tanpa penglihatan untuk mencari arah... berterbanganlah ia tanpa henti hingga sampai hukumnya...

Offline ryujin

  • Leftenan
  • *
  • Posts: 621
  • Karma: +5/-5
  • Gender: Male
  • Last Login:November 07, 2011, 10:01:45 PM
  • Sabah Tanah AirKu

  • Activity
    0%
Re: amalan ilmu perang
« Reply #48 on: December 25, 2007, 04:29:30 PM »
Antara Ilmu Perang yg Kian pupus :

Ragum Besi
Ruang Air
Pancung Maya
Kipas Nandong
Ilmu Lentik
DLL.....

elok gak disenaraikan....ilmu2 ni pula berbeza mengikut Guru dan tempat.... :biggrin5:

Kalau pupus dizaman kita alangkah malangnya berlaku tragedi..... :prrr:

ni ada guno "assistant" ko tak ?

semestinyo ado assistant.......  :ihih:
Sabah Negeri DiBawah Angin

Offline apm

  • Kedet Kanan
  • *
  • Posts: 60
  • Karma: +0/-0
  • Last Login:Never

  • Activity
    0%
Re: amalan ilmu perang
« Reply #49 on: December 25, 2007, 04:57:37 PM »
Antara Ilmu Perang yg Kian pupus :

Ragum Besi
Ruang Air
Pancung Maya
Kipas Nandong
Ilmu Lentik
DLL.....

elok gak disenaraikan....ilmu2 ni pula berbeza mengikut Guru dan tempat.... :biggrin5:

Kalau pupus dizaman kita alangkah malangnya berlaku tragedi..... :prrr:

menarik yg ni... sudi2 kan la teruskan bro..

Offline ryujin

  • Leftenan
  • *
  • Posts: 621
  • Karma: +5/-5
  • Gender: Male
  • Last Login:November 07, 2011, 10:01:45 PM
  • Sabah Tanah AirKu

  • Activity
    0%
Re: amalan ilmu perang
« Reply #50 on: December 25, 2007, 05:39:05 PM »
cuba ingat  balik apa yg penah terjadi ngan sedara2 kita kat ambon.....majoriti antara dorang ado assistant,mati kesudahannya bila asistant lari  :ihih:
Sabah Negeri DiBawah Angin

Offline katak_maroon09

  • Kedet Kanan
  • *
  • Posts: 98
  • Karma: +2/-2
  • Last Login:February 19, 2008, 12:48:25 PM

  • Activity
    0%
Re: amalan ilmu perang
« Reply #51 on: December 25, 2007, 05:48:02 PM »
 :yawnee: :yawnee:
 :idea: :idea:

Offline ryujin

  • Leftenan
  • *
  • Posts: 621
  • Karma: +5/-5
  • Gender: Male
  • Last Login:November 07, 2011, 10:01:45 PM
  • Sabah Tanah AirKu

  • Activity
    0%
Re: amalan ilmu perang
« Reply #52 on: December 25, 2007, 06:06:14 PM »
Dengarnya pancung maya tu berkhadam.......dengar kata la  :ihih: Opps sori
Sabah Negeri DiBawah Angin

Offline sunan pencinta

  • Leftenan Komander
  • *
  • Posts: 1602
  • Karma: +73/-115
  • Gender: Male
  • Last Login:March 01, 2008, 09:24:13 PM
  • Lets Roll Babeh...!!!

  • Activity
    0%
Re: amalan ilmu perang
« Reply #53 on: December 25, 2007, 11:19:15 PM »
Dengarnya pancung maya tu berkhadam.......dengar kata la  :ihih: Opps sori

Pancung Maya yang mana satu.....  :scool:

Ada banyak jenis pancung maya....  :ihih:
Daku ibarat debu ditepian jalan... tak ada erti kepada orang ramai... apalagi bila angin bertiup... tak pernah ada kekuatan untuk menahan... apalagi dilempar kesana sini... tanpa suara untuk merintih... tanpa penglihatan untuk mencari arah... berterbanganlah ia tanpa henti hingga sampai hukumnya...

Offline sepuluh

  • Leftenan Komander
  • *
  • Posts: 1295
  • Karma: +10/-8
  • Gender: Male
  • Last Login:November 05, 2014, 07:51:36 PM
  • "KERIS BERSARONG"

  • Activity
    0.2%
    • My Profile
Re: amalan ilmu perang
« Reply #54 on: December 26, 2007, 01:57:50 AM »
cuba ingat  balik apa yg penah terjadi ngan sedara2 kita kat ambon.....majoriti antara dorang ado assistant,mati kesudahannya bila asistant lari  :ihih:

Mungkin betul, mungkin... 'dengar-dengar' dan 'lihat-lihat' yg minoriti sedara kita yg 'diteleport' ke sana ketika itu tak do assistant... Hanya DIA assistantnya, alhamdulillah... masih meneruskan hidup meneruskan 'tugas'. ;)  :scool:
Mahadher Abdul Halim
My Profile My Facebook
:: SB

Offline PenditaGila

  • Leftenan Komander
  • *
  • Posts: 1039
  • Karma: +3/-3
  • Last Login:March 01, 2008, 10:47:00 AM
  • MENUNTUT BIARPUN DIGIGI JALANAN

  • Activity
    0%
Re: amalan ilmu perang
« Reply #55 on: December 26, 2007, 08:00:03 AM »
Aik? Kita dibawah Dia atau Dia dibawah kita aaaar.......apa ra......... :ihih:
SIPENGEMIS HINA,PENCARIAN YANG JAUH...

Offline sentosa sakti

  • Laksamana Muda
  • *
  • Posts: 3588
  • Karma: +23/-70
  • Last Login:September 30, 2013, 07:32:51 PM
  • Alhamdulillah

  • Activity
    0%
    • http://aliatan.blogspot.com/
Re: amalan ilmu perang
« Reply #56 on: December 26, 2007, 12:16:26 PM »
ILMU BUKA LANGKAH SERIBU masih kekal ada dalam semua zaman dan peperangan... :scool:
Email/ID ym:alifsejati@yahoo.com.my
No Tel : 0176601490
Urut Refleksologi/Silaturrahim
ATAU berurut perempuan:
Norhayati(OKU) 0133645307-Subang Taipan-

Offline Selamat

  • Laksamana Madya
  • *
  • Posts: 5160
  • Karma: +67/-37
  • Gender: Male
  • Last Login:January 24, 2014, 10:40:07 AM

  • Activity
    0%
Re: amalan ilmu perang
« Reply #57 on: December 26, 2007, 12:18:13 PM »
Dengarnya pancung maya tu berkhadam.......dengar kata la  :ihih: Opps sori

brkhadam tu hadir brgantung pada niat pengamalnya..

Offline belagak

  • Laksamana Muda
  • *
  • Posts: 4657
  • Karma: +118/-91
  • Last Login:December 27, 2009, 08:42:58 AM

  • Activity
    0%
Re: amalan ilmu perang
« Reply #58 on: December 26, 2007, 01:02:14 PM »
Apa beza pancung Maya, Kipas nandung, Semilir sakti dan Sapu angin ? :prrr:
darulsaka.blogspot.com

Offline sentosa sakti

  • Laksamana Muda
  • *
  • Posts: 3588
  • Karma: +23/-70
  • Last Login:September 30, 2013, 07:32:51 PM
  • Alhamdulillah

  • Activity
    0%
    • http://aliatan.blogspot.com/
Re: amalan ilmu perang
« Reply #59 on: December 26, 2007, 01:03:34 PM »
Apa beza pancung Maya, Kipas nandung, Semilir sakti dan Sapu angin ? :prrr:

AJIAN GAYONG SEMILIR SAKTI.....ADA YANG UMUM ADA YANG KHUSUS...DEN TAK TAHU :scool:
Email/ID ym:alifsejati@yahoo.com.my
No Tel : 0176601490
Urut Refleksologi/Silaturrahim
ATAU berurut perempuan:
Norhayati(OKU) 0133645307-Subang Taipan-